UA-219942626-1
Dolar 32,4527
Euro 34,7949
Altın 2.427,41
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 12°C

AK Partili Mehmet Yılmazer’den Mansur Yavaş’a karşı muhalefette yeni dönem mesajı

A+
A-
7 Şubat 2022 14:01
747
ABONE OL

AK PARTİ Ankara Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili sosyal medya hesabından gündem olacak açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Mansur Yavaş vurgusu yaptığı açıklamalarda, Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetiminin yeniden kazanılması için çalışmaların hız kazanacağı yönünde bilgiler paylaştı.

Yeni bir iklime geçileceği mesajı; Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse tarafından gerçekleştirilen ve zaman zaman yetersiz ve yersizliğiyle de kamuoyunda eleştirilere sebep olan muhalefet yönteminin Mansur Yavaş lehine olmaktan çıkacağı izlenimi uyandırdı.

Muhalefet tarafından yetersizlik ve beceriksizlikle suçlanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın tüm eleştirilerilere rağmen anketlerde yüksek bir sonuç elde ediyor olmasının sebepleri aranırken, AK Parti Ankara Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer’in paylaşımları; sonuca yönelik olarak tüm argümanların devreye alınacağı, daha planlı ve stratejik hareket edileceği, seçmenin eğilimini değiştirebilecek daha etkin bir muhalefet anlayışının benimseneceği yönünde yorumlandı.

 

AK Parti Ankara Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

1️⃣ Ankarada samimiyetle yeni bir döneme giriyoruz. AK Parti, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ndeki fetret döneminin çekilir olmadığını sahada izliyor. Belediye hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmediğini görüyor. Bu durumun hangi sebeplerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyor.

2️⃣AK Parti Ankara İl Yerel Yönetimler Birimi olarak öncelikle Ankara Koordinatorümüz @23YANILMAZ Başkanımızla bir araya geldik geçtiğimiz hafta. 2019’dan bütüne tüm süreçleri değerlendirdik. Önümüzdeki hedef 2023 seçimleri. Bu süreçte Ankara’yı CHP zihniyetine bırakmayacağız.

3️⃣Ne CHP zihniyetinin ne de @mansuryavas06 beceriksizliğinin Ankara’da meydana getirdiği fetret döneminden halkımızın zarar görmemesi için kamu yararına gördüğümüz her adıma destek verecek, halkımızın zararına gördüğümüz her şeyin karşısında olacağız.Çünkü biz milletin partisiyiz

4️⃣Biz Ankaramızın eksik,sıkıntı, ihtiyaç olan tüm yatırımlarını, belediyelerimizin ilçelerinde yapmak istedikleri tümprojelere @AkpartiAnkara teşkilatı olarak var gücümüzle destek vermek için geçtiğimiz ay Antalya’da kamp yaparak birbirindendeğerli bakanlarımızla bir araya geldik

 

5️⃣Biz AK Parti olarak Dünyadaki tüm gelişmeleri yakından takip ediyor, başkentimiz Ankara’nın İngiltere’nin Londrasından; İtalya’nın Romasından; Fransa’nın Paris’inden daha güzel bir şehir olması için tüm Belediyelerimizle mücadele ediyoruz.

6️⃣Biz Ankara’mızı çağın gerisindeki ufuksuz CHP zihniyetine, @mansuryavas06 beceriksizliğine teslim etmeyeceğiz. Ankara için atılması gerekli adımların her birinin yanında olacağız. Ve fakat bu şehre önce zam yapmayacağız diyenlerin zam uyarılarını not ettiğimiz bilinsin isteriz.

7️⃣Evet, Ankara’yı yeniden güvenilir ellere teslim etmek için artık başka bir iklime geçildiğini belirtmek isteriz. Ankara’yı yazları sıcak ve kurak; kışları karlı yollara ve sellere teslim eden bu zihniyetten kurtarmak için Z değil Elif kuşağı olarak yola çıktık.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.