UA-219942626-1
Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Ahmet TECEREN Meclis adayı listesinde

A+
A-
21 Şubat 2024 17:57
1.930
ABONE OL

AK Parti’ye hizmet eden Ahmet Teceren, son altı yıldır Selim Akceylan ile birlikte gece gündüz demeden Gölbaşı’nın sevilen isimlerinden biri olarak çalıştı. Teceren’in bu dönem Cumhur İttifakı listesinde 10. sırada yer alması, parti mensuplarını da memnun etti.

Gölbaşı’nın sevilen isimlerinden Ahmet Teceren, uzun yıllardır AK Parti çatısı altında çeşitli görevlerde bulundu. Gençlik kollarından itibaren partiye hizmet eden Teceren, son altı yıldır Selim Akceylan ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içinde oldu. Gölbaşı’nın yerel dinamiklerine hakimiyeti ve halkın sevgisini kazanmış olması, Teceren’in Cumhur İttifakı listesinde önemli bir sıraya gelmesini sağladı.

Ahmet Teceren’in meclis üyesi adayı olarak listelerde yer alması, parti içinde de olumlu bir karşılık buldu. Partililer, Teceren’in tecrübesi ve samimiyetiyle Gölbaşı’nı daha ileriye taşıyacak önemli bir isim olduğuna inanırken, Cumhur İttifakı’nın Gölbaşı Belediye Meclisi için hazırladığı liste içinde 10. sırada yer almasıyla Ahmet Teceren, seçmenlerin de dikkatini çekti.

Teceren’in adaylığı, Gölbaşı’nın geleceği için umut vaat eden bir adım olarak değerlendirilirken Ahmet Teceren’in Cumhur İttifakı listesinde 10. sırada yer alması, parti mensupları ve Gölbaşı halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.