UA-219942626-1
Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C

CHP Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Bayram Duman

A+
A-
10 Aralık 2023 02:23
1.426
ABONE OL

 

Gölbaşı’nda CHP’nin en etkin isimlerinden olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Bayram Duman, CHP’den Gölbaşı Belediye Başkan aday adayı oldu.

“GÖNÜLDEN BAĞLI OLDUĞUM CHP’DE GÖREV ALMANIN ONURUNU VE GURURUNU YAŞADIM”

Burada bir açıklama yapan CHP Gölbaşı Belediye Başkan aday adayı Bayram Duman, açıklamasına kendini tanıtarak başladı.

Duman “Bu topraklarda, Yavrucuk Köyü’nde doğdum, burada büyüdüm. Yine burada doğmuş ve büyümüş olan eşimle evlendim. Üç çocuk babasıyım. 1986 yılından bu yana Gölbaşı’nda Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik işi yapmaktayım. İlaveten kurmuş olduğum aile şirketimle sigortacılık işlerimi de istikrarlı bir şekilde devam ettiriyorum. Bu süre zarfında beş dönem Mali Müşavirlik mesleğimin üst kurulu TÜRMOB Üst Kurul Delegeliği yapmış bulunmaktayım.

Gönülden bağlı olduğum, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partim Cumhuriyet Halk Partisi’nde de aynı istikrarı devam ettirdim. 2001 yılında CHP Gölbaşı İlçe Yönetimi’nde Başkan Yardımcılığı görevimi 2003 yılında da devam ettirerek, 2007 yılında İlçe Başkanı adayı oldum. Üç dönem CHP Ankara İl Delegeliği yaptım. Yine 2020-2023 yıllarında CHP Ankara İl Disiplin Kuruluğu üyeliği yapmanın onurunu ve gururunu yaşadım.

Aynı zamanda 2009-2012-2015-2018 yıllarında Türk Hava Kurumu Üst Kurulu Delegeliği yaptıktan sonra 2015-2018 yılları arasında Türk Hava Kurumu Merkez Denetleme Kurulu üyesi oldum. Ve nihayetinde 2018 yılı ve sonrasında Türk Hava Kurumu Merkez Denetleme Kurulu Başkanı olarak görev aldım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir kuruma daha hizmet etmiş olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum”

“SEVDALISI OLDUĞUM GÖLBAŞI’NA HİZMET ETMEMİN ZAMANI GELDİ”

Duman açıklamasına şöyle devam etti; “insanın geçmişte yaptığı işlerin gelecekte yapacağı işler ile ilgili, fikir vereceğini düşünüyorum. Benim için başarı, istikrarlı bir ilerleyiştir. Bugün burada, siz değerli hemşehrilerime seslenmek ve Gölbaşı’nın geleceği için bir adım atmaya karar verdiğimi ilan etmek amacıyla bulunuyorum.  Sevdalısı olduğum bu güzel ilçeye, Gölbaşı’mıza daha etkin bir şekilde hizmet etmemin zamanının geldiğine olan inancımla, belediye başkanlığı için aday adayı olmaya karar verdim ve bu kararımı bugün sizlerin huzurunda açıklıyorum.

“ADİL VE KAPSAYICI BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİM”

Gölbaşı’nı daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek, burada yaşayan herkesin hayat kalitesini artırmak için yola çıkıyorum. Bu kutsal görevde, sizlerle birlikte omuz omuza çalışarak, Gölbaşı’nı daha aydınlık yarınlara taşımak istiyorum. Toplumsal dayanışma, katılımcılık ve şeffaflık ilkelerini ön planda tutarak, Gölbaşı’nı hep birlikte yöneteceğiz. Her bir bireyin görüşlerine ve ihtiyaçlarına saygı göstererek, adil ve kapsayıcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğimden şüpheniz olmasın.

 

“GÖLBAŞI’NI HERKESİN GURUR DUYACAĞI BİR İLÇE HALİNE GETİRECEĞİZ”

Sizden aldığım destekle, Gölbaşı’nın potansiyelini en üst düzeye çıkararak, kültürel zenginliklerimizi öne çıkaracak ve herkesin gurur duyacağı, gençlerimizin de günlük yaşamında bulunmaktan keyif alacağı bir ilçe haline getireceğiz. Bu yolculukta sizlerle birlikte olmak, Gölbaşı’nı daha güzel yarınlara taşımak için sabırsızlanıyorum. Sizlerin destekleri, birlikte yazacağımız bu yeni dönemin başlangıcı olacak.

“Gölbaşı Belediyesinin anahtarını CHP getireceğim”

Bayram duman daha sonra ona destek olmak için CHP parti binası önünde ki kalabalık topluluğa hitaben; “Şunu bilin ki Cumhuriyet Halk Partisi Örgütleri kendi adaylarını çıkaracak güçtedir.  CHP herkesin partisidir. Ancak Cumhuriyet Halk Partisine, örgüte, ilçeye, Gölbaşı’mızı hiçbir katkısı olmayan, Ankara’dan veya başka bir yerde buraya göz dikenler değil, Gölbaşı’nda yaşayan burada siyaset yapanların hakkıdır. Cumhuriyet Halk Partisi örgütü buradadır. Bu görev verilirse, önümüzde ki yerel seçimde Gölbaşı Belediyesinin anahtarını Cumhuriyet Halk Partisine getireceğim. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum”

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Nazım Sağlam ise “Bugün Bayram Duman’ın belediye başkan aday adaylığı açıklaması için burada toplandık. Kendilerine bu medeni cesaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.