UA-219942626-1
Dolar 32,4855
Euro 34,6895
Altın 2.406,89
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Per 15°C
Cum 17°C
Cts 14°C
Paz 16°C

Bayram Duman CHP’den aday adaylığını açıkladı

A+
A-
20 Kasım 2023 20:06
802
ABONE OL

Gölbaşı’nda CHP’nin en etkili isimlerinden olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Bayram Duman Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen duyurdu.

A+A-

Gölbaşı’nda CHP’nin en etkili isimlerinden olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Bayram Duman Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen duyurdu.

Aday Adaylığını bir açıklamayla kamuoyuna duyuran Bayram Duman şu ifadeleri kullandı;

“Kıymetli Gölbaşılı Hemşehrilerim,

Sizlere, Gölbaşı Belediye Başkanlığı için aday adayı olma kararımı duyurmanın gururunu yaşıyorum.

Gölbaşı’nın zengin kültürel mirası ve sıcakkanlı insanlarına derin bir bağlılık duyuyorum.

Sizlerle birlikte Gölbaşı’nı daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir bir yer haline getirmeyi amaçlıyorum. Sosyal ekonomik kalkınma, benim için öncelikli bir konudur. Gölbaşı’nın her kesiminde yaşayan vatandaşlarımızın refah seviyelerini arttırmak, adil bir paylaşım ve destek sağlamak amacımızın temelini oluşturuyor.

Girişimcilerimize destek vererek yeni iş olanakları yaratmak, eğitim ve kültür alanlarında projeler geliştirerek gençlerimizin geleceğini güçlendirmek için hep birlikte çalışacağız.

Ayrıca, sosyal yardımlar ve destek programları aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere uzanacak elimizi daha da güçlendireceğiz.

Gölbaşı’nın güzelliklerini koruyarak, çevre dostu projelerle kentimizi daha yeşil ve sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek hedefimizdir. Hep birlikte, Gölbaşı’nın kalbindeki bu güzel değişim yolculuğuna katılarak, birlikte başarabiliriz.

Sizlere olan sorumluluğumu en iyi şekilde yerine getireceğimden emin olabilirsiniz. İnsan odaklı, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Gölbaşı’nın geleceğine yön vereceğimiz bir dönem için desteklerinizi bekliyorum.

Gölbaşı için birlikte daha güzel yarınlar inşa etmek amacıyla yaşadığım kentte taşın altına elimi koymaya hazırım.

Bayram DUMAN

S.M.Mali Müşavir

Cumhuriyet Halk Partisi

Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.