UA-219942626-1
Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 28°C
Çar 24°C

GÖLBAŞI’NDA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ANKARA’YA GELİŞİNİN 103. YIL DÖNÜMÜ

A+
A-
30 Aralık 2022 10:22
315
ABONE OL
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103. yıl dönümü Gölbaşı’nda büyük bir coşku ile kutlandı. Anma programı ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık ve Gölbaşı Belediyesi  çelenklerinin konulması ile başladı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
27 Aralık Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103. yıl dönümü kutlama programı dolayısıyla daha sonra Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hazırlamış olduğu etkinlikler için Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ne geçildi. Kültür Merkezi’ndeki programda öğrencilerin Atatürk Portreleri sergisi, oratoryo gösterisi ve Ankara Kulübü Gölbaşı Şubesi’nden oluşan Seğmenler ekibinin hazırladığı geleneksel seğmen oyunları izlendi. Akabinde Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Bando Komutanlığı Orkestrası konser verdi. Konser sonrası Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek katılımcılara çiçek verdi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.