UA-219942626-1
Dolar 32,5976
Euro 34,7428
Altın 2.506,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Az Bulutlu
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C

YAŞAMKENT KAPALI PAZAR YERİ EYLÜL SONUNDA AÇILIYOR

Yaşamkent Pazar Yeri’nin üst kapama ve yenileme çalışmalarında sona yaklaşan Çankaya Belediyesi, yeni pazar yerini eylül sonunda vatandaşların hizmetine sunacak. 3 bin 450 metrekarelik pazaryeri tamamladığında 7 gün işlevi olan, konser ve etkinliklerin de yapılabileceği kent meydanına dönüşecek.

A+
A-
20 Ağustos 2022 09:58
450
ABONE OL

Çankaya Belediyesi, 2022 yılı yatırımlarını yaz aylarında da sürdürüyor. Belediye, Yaşamkent pazar yerinin üst kapama ve yenileme çalışmalarında sona geldi. Konser ve etkinliklerin de düzenlenebileceği 3 bin 450 metrekarelik pazar yeri eylül ayı sonunda hizmete açılacak.

 

8 YILDA 8 PAZAR YERİ

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen,  “Pazar yerleri haftanın bir günü sebze meyve kıyafet satışı yapılan yerler olarak işlev görüyordu. Biz pazar yerlerini haftanın her günü vatandaşların yararlanabileceği sosyal faaliyetlerini sürdürebileceği kent meydanları haline dönüştürdük. İlkini 100. Yıl Pazaryerinde başlattığımız kent meydanı pazaryeri konseptini tüm pazarlarımızda uygulayacağız. Yaşamkent pazar yerimiz ile birlikte 8 pazar yerimizi yeniledik, 7’sinin üstünü de kapattık. Şimdi buralarda açık hava sinema gösterimlerimizi yapıyoruz, çocuklar gelip oyun oynayabiliyorlar, vatandaşlarımız yürüyüşlerini yapabiliyorlar. Üstü kapalı olduğu için her mevsim bu amaçlarla kullanılabiliyor. Pazar esnafımıza ve vatandaşlarımıza alışverişlerinde konfor sağlayan kapalı pazar yerlerimizin sayısını artıracağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.