UA-219942626-1
Dolar 32,3669
Euro 34,9579
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN ŞİMŞEK’TEN GÖLBAŞI SANAYİ SİTESİ ESNAFLARINA ZİYARET

A+
A-
20 Temmuz 2022 14:43
489
ABONE OL

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Sanayi Sitesi’ndeki her bir esnafımızın çalışma alanını ziyaret  ederek, ustalarla çay içip sohbet etti. Ziyaretten dolayı sanayi sitesi çalışanları başkanımıza teşekkür ederek memnuniyetlerini iletti. Esnaflarla sohbet eden Başkan Şimşek, yaz tatilinde sanayide çalışan gençlere de ara elemanın ülkemizde artık çok önemli olduğunu, hem okuyup hem çalışmalarının onlara katkı sağladığını belirterek onları takdir etti. Başkanımız Ramazan Şimşek, hiç sigara içmediğini belirterek bu konuda da uyarılarda bulundu.

Gölbaşı’nın emektar ustaları

Başkan Şimşek sözlerine, “Gölbaşı’nın ustaları burada yetişen ustalar. Bizim Gölbaşı Sanayi Sitesi’ndeki emektar, tecrübeli ustalarımız okul gibidir. Eskiden beri tanırım ben buradaki ustalarımızı, ustalarımızın eleman yetiştirmesi çok önemli. Sanayimizi de buradaki esnafımızla beraber güzelleştirmeye devam edeceğiz. Biz zaten başlıca, ana unsur olarak Gölbaşı sanayi esnafımızla  çalışıyoruz. Gölbaşılı esnafımızın kazanması bizi mutlu ediyor. Ustalarımızın ellerine, emeklerine sağlık.” şeklinde devam etti.

Girdiği bir garajda Neşet Ertaş çalması üzerine Başkan Şimşek, biraz dinleyelim dedikten sonra,  “Ustamız, halk ozanımız, işte bu alanların sanatçısı, Allah rahmet eylesin” sözleriyle Neşet Ertaş’ı da andı. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, sanayi sitesindeki bütün esnafları dolaştıktan sonra esnaflarla beraber menemen yiyerek ziyareti tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.