UA-219942626-1
Dolar 32,3296
Euro 35,0509
Altın 2.281,73
BİST 8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Az Bulutlu
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 24°C

Mesut Özil geri mi dönüyor?

Fenerbahçe’nin dünya yıldızı Mesut Özil, uzun süredir formasından uzak. İsmail Kartal döneminde kadro dışı bırakılan deneyimli 10 numara için bu karar Jorge Jesus yönetiminde de devam etmişti. Ancak şimdi, Fenerbahçe yönetiminin Mesut Özil için yeni bir karar alması gündemde.

A+
A-
27 Haziran 2022 10:23
441
ABONE OL

Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe’de performansıyla hayal kırıklığı yaratan Mesut Özil, İsmail Kartal döneminde kadro dışı kalmıştı. Jorge Jesus da bu kararın devam edeceği yönünde açıklamalarda bulunmasına rağmen, sarı-lacivertli yönetim tüm kapıları kapattığı Mesut Özil ile yeniden bir araya gelme kararı aldı.

Mesut Özil’i dinleme kararı aldılar
Fanatik’in haberine göre, Sarı-lacivertli idarecilerin, daha önce af konusunda kesin bir tavır koysa da karşılıklı açıklamalar sonrası, Mesut Özil’i dinleme kararı aldığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde başkan Ali Koç ve kurmaylarının, Mesut Özil konusunu netleştirmesi bekleniyor.

Geçen sezon 11 kez skora katkı verdi
Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezon 26 maça çıkan 33 yaşındaki futbolcu, 9 gol atıp, 2 asist yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.