UA-219942626-1
Dolar 32,4970
Euro 34,8059
Altın 2.492,05
BİST 9.560,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 20°C
Pts 22°C

MOTOSİKLET TUTKUNLARI BAŞKENTTE BULUŞTU

A+
A-
6 Haziran 2022 13:18
580
ABONE OL

Başkentin en gözde alışveriş merkezlerinden ANKAmall, Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Motomall etkinliğine ev sahipliği yaptı

PROFAM tarafından yönetilen, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Motomall organizasyonuyla motosiklet ve hız tutkunlarını ağırladı.

4 – 5 Haziran tarihlerinde ANKAmall açık otopark alanında, 312 Motor Sporları Kulübü işbirliği ile gerçekleşen etkinlikte, hafta sonu boyunca birbirinden keyifli aktiviteler organize edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Serhat Taşkınsu ile Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Koç’un da katılımıyla gerçekleştirilen Motomall’da, ziyaretçiler motosiklet şovları ile heyecan dolu dakikalar yaşadı.

Profesyonel Motosiklet Akrobasi Şampiyonu Birkan Polat’ın şovlarıyla başlayan organizasyonda ziyaretçiler adrenalin dolu dakikalar yaşadı. İzleyenlerin nefesini tuttuğu etkinlikte Polat’ın Türk bayrağı ile yaptığı gösteri katılımcılardan büyük alkış aldı.

Motomall’da, çeşitli motosikletlerin ve ekipmanlarının bulunduğu stantların yanı sıra alanda motosiklet tutkunlarının bir araya geldiği derneklerin tanıtım stantları da yer aldı; yetkililer motosiklet konusunda merak edilenleri cevapladı.

Tüm gün süren motosiklet gösterilerinin yanı sıra deneme scooterları ile çocuklara özel motosiklet sürüş etkinlikleri de ziyaretçilere renkli bir hafta sonu yaşattı. Yüzlerce motosikletin yer aldığı organizasyona Ankaralılar büyük ilgi gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.