UA-219942626-1
Dolar 32,5689
Euro 34,8568
Altın 2.429,22
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Sal 29°C
Çar 27°C
Per 23°C
Cum 25°C

AK PARTİ GÖLBAŞI İYİKİ VARSIN EREN DEDİ

A+
A-
22 Şubat 2022 12:21
881
ABONE OL

AK PARTİ Gölbaşı İlçe Başkanlığı yine anlamlı bir etkinlik düzenleyerek 5 yıl önce şehit edilen Eren Bülbül’ü anlatan sinema gösterimine katılım sağladı.

11 Ağustos 2017 yılında PKK’lı teröristlerin saklandığı yeri güvenlik güçlerine göstermek istediği sırada hain terör mensuplarının açtığı kurşunlar ile 15 yaşında şehit olan Eren Bülbül anısına çekilen ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmine AK PARTİ Gölbaşı İlçe Başkanlığı katılım sağladı.

Gölbaşı AK PARTİ ilçe Başkanı Selim Akceylan AK PARTİ Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Teceren, AK PARTİ Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Gülden Koç ve çok sayıda teşkilat mensubu Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmini büyük beğeni ile izledi. Duygusal anların yaşandığı film sonrası açıklama yapan AK PARTİ Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan

‘AK PARTİ Gölbaşı İlçe Başkanlığı olarak daha 15 yaşında vatan severliliği ile anılan, hainlerin açtığı ateş açması sonucunda şehit edilen kardeşimiz Eren Bülbül’ün anısına çekilmiş filmi seyretme imkanımız oldu. Keşke  Eren kardeşimiz gibi herkes bu vatanın yıkılmaz bütünlüğünü anlaya bilse. Daha o yaşta kendisi vatan uğruna şehit edilmiş Eren kardeşimizi ve Jandarma Başçavuş Ferhat Gedikli’ye ve tüm şehitlerimize ve yine  Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum’ ifadelerinde bulunarak film de emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.