UA-219942626-1
Dolar 32,3697
Euro 34,9552
Altın 2.325,66
BİST 9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

GÖLBAŞI BELEDİYESİ EKİPLERİ HALK SAĞLIĞI İÇİN İŞ BAŞINDA

A+
A-
16 Şubat 2022 10:12
379
ABONE OL

Halkın Sağlığı Gölbaşı Belediyesi’ne Emanet…

Gölbaşı Belediyesi vatandaşın sağlığı çalışmaya devam ediyor. Başkan Ramazan Şimşek’in talimatıyla başlatılan ilaçlama çalışmalarıyla, tüm Gölbaşı’nda rögar içi ilaçlama çalışmaları hız kesmeden sürdürülüyor.

Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından; yaz döneminde uçkuna geçecek sivrisinekleri ve yine kış döneminde sıcak yerleri tercih ederek özellikle rögarlarda yuvalanan zararlı haşere populasyonunu azaltmak için haşere ve farelere de etkili olacak ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Gerçekleştirilen dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına dair açıklamalarda bulunan Başkan Ramazan Şimşek “Gölbaşı Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın sağlığına çok kıymet veriyoruz. Söz konusu olan sağlık olunca elimizden gelen her türlü imkânı kullanarak Gölbaşı’nı olması gerektiği gibi pırıl pırıl bir hale getiriyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve Gölbaşı’nda yaşayan tüm vatandaşlarımızın sağlığı bizlere emanet” açıklamasında bulundu. 

İlaçlama çalışmalarında verdikleri emeklerden dolayı ekiplere teşekkür eden Başkan Şimşek, belediye ekiplerinin üstün gayretinden bahsetti. Başkan Şimşek “Belediyedeki çalışma arkadaşlarımıza gösterdikleri yoğun çaba ve emekleri için kalpten teşekkür ediyorum. Gölbaşılı vatandaşlarımızın hak ettikleri sağlıklı ve huzurlu ortamda yaşamaları için her daim en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.