UA-219942626-1
Dolar 32,5812
Euro 34,7691
Altın 2.420,00
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 29°C
Az Bulutlu
Ankara
29°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 25°C

Ankara Ülkü Ocakları Organizasyonuyla Ülkücüler Karın Tadını Doyasıya Çıkardı

A+
A-
13 Şubat 2022 11:17
900
ABONE OL

Elmadağ’da Kızak Festivali coşkusu

Ankara Ülkü Ocakları tarafından ‘Kızağını al da gel!’ sloganıyla Elmadağ’da bu yıl 2’incisi düzenlenen Kızak Festivali’ne katılanlar eğlenceli vakit geçirdi.

Ankara Ülkü Ocakları tarafından ‘Kızağını al da gel!’ sloganıyla Elmadağ’da bu yıl 2’incisi düzenlenen Kızak Festivali’ne katılanlar eğlenceli vakit geçirdi.

Ankara Ülkü Ocakları Başkanı hemşehrimiz Abdullah Yüksel’in  girişimleriyle Elmadağ’da düzenlenen festivale, çok sayıda vatandaş kızaklarıyla birlikte katıldı. Birbirinden farklı ekinliklerin düzenlendiği festivalde kızak yarışı da yapıldı.

Festival alanındaki kızaklara binen vatandaşlar, renkli görüntüler oluştururken, Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Yüksel, bu tür sosyal faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

Ankara Ülkü Ocakları tarafından ‘Kızağını al da gel!’ sloganıyla bu yıl 2.’ncisi düzenlenen festivale Ankara’nın dört bir yanından bir çok ülkücü vatandaşın katıldığını kaydeden Yüksel “Burada birlik ve beraberliğimizi pekiştirmiş oluyoruz. Hasret gidermiş oluyoruz. Geçtiğimiz yıl ilkini başlattığımız kızak festivaline ilgi giderek artıyor. ” Dedi.

Festivalde kızak yarışı, kar topu savaşı gibi bir çok etkinlik yapılırken vatandaşlar festival boyunca karın keyfini doyasıya yaşadı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.